Skidglasögon

Här hittar ni alla våra skidglasögon. EW Performance mål är att distruburera ut högkvalitiva skidglasögon med en fräck design. Glasägonen skall vara bekvämma att ha på sig samt skapa en känsla om att man ser bra ut i dem. Alla våra glasögon är utrustade med dubbla linser och förbättrar kontrasterna i backen. Vi har idag glasögon som är så kallade “big lens” glasögon samt glasögon med ram. Oavsett vilken smak ni har på era skidglasögon kommer ni att hitta några som passar er bra hos oss. Passa på att köp ett par trevliga glasögon innan säsongen börjar.

EW Sarek

EW Sanford

EW Backe

EW Wrangell

EW Kaban

EW Cabox

5/5
995.00 kr 795.00 kr

EW Sarek skidglasögon svart är ett par färgglada skidglasögon med spegelglas. Glasögonen har en attraktiv design som sätter dig i centrum när du får Europas coolaste look. Som våra andra glasögon från serien Sarek är de utrustade med god ventilering, UV-skydd och Anti-fog. Sarek modellerna är EW Performance mest populära skidglasögon med sin coola design och perfekta passform. Oavsett om ni har stort eller litet huvud kommer glasögonen sitta bekvämt på ert huvud. Ni kan enkelt justera storleken på banden.

5/5
995.00 kr

EW Sarek skidglasögon vitblå är lösningen för er som åker skidor under våren när solen är som starkast. Glasögonen är utrustade med många små ventileringshål, UV-400 vilket ger ett fullgott skydd mot UV-strålning och Anti-fog för att minska risken av immiga glasögon. EW Sarek är ett par skidglasögon med helt perfekt passform som sitter bekvämt mot ert ansikte. Glasögonen har tre lager av skum som formar sig efter er ansiktsform vilket ger er en bekväm och varm känsla mot huden. Bandet är anpassningsbart och glasögonen går bra att använda både med och utan hjälm.

5/5
995.00 kr

Ett par grymma skidglasögon från EW Performance som tar fram det coolaste av er. EW Sarek militärgrön är en av våra mest brutala skidglasögon. Glasögonen är utrustade med dubbla glas, UV-skydd och god ventilering. Alla våra modeller som tillhör EW Sarek serien har en fantastisk passform och sitter som klistrat på ert huvud. Skidglasögonen är utrustade med tre lager av skum som gör att glasögonen inte skaver mot huden.

5/5
1 095.00 kr 595.00 kr

EW Backe svartgrön har en cool design med stora glas. Glasögonen har ett brett synfält som gör det lättare för er att se allting runt omkring . Glasögonen har dubbla linser vilket gör att man får skarpa kontraster oavsett väderförhållanden. Backe är perfekt att åka med när det är snöfall, sol, regn eller snöstorm.På ovansidan och undersidan av skidglasögonen släpps lite luft in vilket gör att ni slipper immiga glasögon.

5/5
1 095.00 kr 695.00 kr

EW Backe skidglasögon vitblå är ett par riktigt snygga skidglasögon med stora linser. Linserna är utrustade med bred vinkelsyn vilket ger er en bra överblick över backen. Med EW Backe kommer ni se konturerna i snön tydligare och känna er tryggare i skidbacken samtidigt som ni får den där coola looken som alla eftersträvar. Glasögonen är utrustade med UV-skydd, Anti-fog, ventilering och bred vinkelsyn. EW Backe är utrustad med utbytbara glas och band, banden kan enkelt spännas åt så de passar ert huvud eller hjälm.

5/5
1 095.00 kr 495.00 kr

EW Backe skidglasögon orange är ett par big lens skidglasögon med vidvinkelsyn. EW Backe finns i tre olika färger med utbytbara glas och band. Skidglasögonen är utrustade med dubbla linser, bra ventilering och UV-skydd. Ramen på skidglasögonen är utrustad med tre lager av skum som sitter bekvämt mot er hud. Glasögonen har en perfekt passform och sitter som klistrat mot ert huvud eller hjälm. Det är ett bra luftinflöde på EW Backe vilket gör att glasögonen inte kommer imma igen. Med EW Backe får ny ett par grymt snygga skidglasögon till ett överkomligt pris.

5/5
1 195.00 kr 795.00 kr

EW Kaban är ett par högkvalitativa skidglasögonen från EW Performance. EW Kaban skidglasögon blå har en snygg design och en helt perfekt passform. Glasögonen är lagom stora och smiter under ramen på hjälmen och placerar sig på en perfekt position. Glasögonen är utrustade med flera hål för ventilering, dubbla glas, UV-skydd och anpassningsbara band. Glasögonen har tre lager av skum som sitter väldigt bekvämt mot er kind. Med EW Kaban får ni skarpa kontraster i skidbacken och en riktigt cool look.

5/5
1 295.00 kr 795.00 kr

EW Kaban är ett par högkvalitativa skidglasögonen från EW Performance. De har snygg design med perfekt passform. Glasögonen sitter som klistrat på ert huvud med eller utan hjälm. Med EW Kaban slipper ni immiga glasögon eftersom de är utrustade med tre lager av skum. Glasögonen är utrustade med Anti-fog vilket gör att små vattendroppar trycks av linsen och minskar risken ytterliggare för immiga glasögon. EW Kaban skidglasögon rosa är utrustade med UV-400 vilket ger ett 100% skydd mot UV-strålning.

Våra Recensioner
Anna Salmijärvi
Anna Salmijärvi
Trustpilot
Riktigt snygga och bra glasögon, väldigt nöjd kund 🤗
Kim Eken
Kim Eken
Trustpilot
Glasögonen jag fick var över alla förväntningar, jättefin förpackning till. Leverans en dag bara. Man blev riktigt glad
Philip Berntsson
Philip Berntsson
Trustpilot
Jättenöjd med mina glasögon och förpackningen var riktigt snygg, riktigt bra litet företag
Previous
Next

Bra Kundservice

Alltid snabba svar inom 24 h

Gratis Frakt

Inom hela Europa

Bra Erbjudanden

Varje dag hela året

Skidglasögon och Dess Funktioner

 

Ni har säkert sett bilder på coola skidglasögon, solglasögon, sportglasögon och med mera som speglar sig i lite läckra färger och undrat hur den här teknologin fungerar. Teknogolin kallas för Revo Coating och är utvecklad av NASA för att ge astronauterna ett fullgott skydd mot den kraftiga UV-strålningen som finns där uppe. Om man befinner sig på hög höjd är UV-strålningen kraftigare vilket kan vara skadligt för våra ögon. Samtliga av våra glasögon är utrustade med Revo Coating och UV-400 skydd, vilket betyder att dem ger ett fullgott skydd mot UV-strålning.

Idag har vi tre stycken olika modeller av skidglasögon. Glasögonen finns i några olika färger och samtliga av våra skidglasögon är utrustade med utbytbara linser. Några glasögon är enklare att byta linser på än andra. Vad är det som utmärker våra skidglasögon från våra konkurrenter, enligt hos själva har vi en snyggare design, ett coolare band och attraktiva färger på vår Revo Coating. Våra glasögon smälter bra ihop med mössor och hjälmar och gör att ni får den coola looken som man alltid strävar efter. När man ska till butiken och köpa ett par nya och moderna skidglasögon är det några punkter som vi anser är viktiga. Man vill att skidglasögonen ska vara snyggt förpackade, gärna en EVA box som man kan förvara glasögonen i, en tygpåse och en glasögonduk vid rengöring av linserna.


Anti-fog Skydd Mot Immiga Linser

 

På många av produktbeskrivningar kanske det står anti-fog, vilket är en ny funktion som finns i alla nya skidglasögon. Anti-fog är den funktionen som gör att glasögonen inte immar igen. Anti-fog kommer ursprungligen från NASA och fungerar genom att förhindra små droppar av vatten att kondensera. Skidglasögon, solglasögon och andra ytor som man inte vill ska imma igen är vanligtvis behandlade med Anti-fog. Anti-fog gör så att dem små dropparna rinner eller trycks av glaset vilket gör det nästan omöjligt för glasögonen att imma igen.

Det pratas ganska ofta om att skidglasögon immar igen och att det beror på att man andas för mycket med munnen. Det ligger lite sanning i det då utandning via munnen avger mer koldioxid och vattenånga. Anledningen till att gamla skidglasögon ofta immar igen beror på att dem endast är konstruerade med ett lager av skum vilket gör att dem inte håller helt tätt mellan kinden och glasögonen. Sen är gamla glasögonen inte konstruerade med Anti-fog vilket gör att små vattendroppar trycks av linsen.


Skidgöasögon Damer

 

Vi har idag inte någon specifik kategori för våra skidglasögon till damer. Våra glasögon med sin internationella klassiska look passar även den mest modemedvetna skidåkerskan. EW Performance anser att vid skidåkning och snowboardåkning är det främst själva glasen som är det viktigaste. Glas av bästa kvalitet garanterar bättre och mer njutningsfulla dagar i backarna för både män och damer. EW Performance anser att damer och herrar bör använda samma typer av skidglasögon,där kvaliten på glasen alltid bör prioriteras. På vår hemsida har vi idag flera olika skidglasögon i många attraktiva färger och kulörer som garanterat även passar dom mest modemedvetna damerna. Många damer som åker skidor på mer elitnivå har valt våra skidglasögon på grund av dom fina synförhållanden som glasögonen har vid lite mer extrem skidåkning. Då damskidåkning ökar i antalet utövare, lägger EW performance ner stor energi för att även nå ut till kvinnliga skidåkare med snygga skidglasögon till damer i riktigt bra kvalitet.