Om EW Performance

EW Performance är idag ett litet företag som drivs av Nicklas Ekegren och Johan Wiberg. Målet med EW Performance är att sälja grymma skidglasögon till ett attraktivt pris. 

Håll er uppdaterade om våra nya produkter

Skydd mot solen

Snygga glasögon som är utrustade med UV-skydd, samt reflekterande glas som reflekterar bort skadligt soljus. 

Fungerar i alla väder

Skidglasögonen fungerar bra i alla väder, glasögonen ventilerar bra och sitter skönt mot ansiktet, bland de bekvämaste glasögonen på marknaden. 

Coola och snygga

Om ni letar efter ett par glasögon för att bli coolast i ert sällskap eller i hela backen ska ni ta en titt på EW Performance Backe modell. 

Företagsinformation

EW Performance är idag ett litet företag som drivs av Nicklas Ekegren och Johan Wiberg. Vi startade företaget eftersom vi såg att skidglasögon kostar väldigt mycket i butiker och på internet. Vi ville ändra på detta genom att erbjuda prisvärda skidglasögon med bra kvalité. Idag har vi cirka 12 olika modeller i några olika färger. I vårt utbud av skidglasögon har vi glasögon som passar små som stora personer. Idag är alla glasögon utrustade med dubbla linser vilket ger skarpa kontraster samt ett bra UV-skydd. Med EW Performance skidglasögon kommer ni att känna er tryggare i backen när vädret inte är på sin topp.

Företagsnamn: E&W Performance AB

Organisationsnummer: 559128-3717

Adress: Galoppvägen 46, 254 83, Helsingborg, Sverige

Epost: Support@ew-performance.se

Telefon: +46 (0)709 617941