Om EW Performance

EW Performance är idag ett litet företag som drivs av Nicklas Ekegren och Johan Wiberg. Målet med EW Performance är att sälja grymma skidglasögon till ett attraktivt pris. 

Håll er uppdaterade om våra nya produkter

Skydd mot Solen

Snygga skidglasögon som är utrustade med UV-skydd. De har också reflekterande glas, vilket reflekterar bort skadligt soljus. 

Fungerar i Alla Väder

Skidglasögonen fungerar bra i alla väder, de ventilerar bra och sitter skönt mot ansiktet. Vi vågar säga att de är bland de bekvämaste skidglasögonen på marknaden. 

Coola och Snygga

Om du letar efter ett par ski goggles för att bli coolast i ditt sällskap eller till och med i hela backen ska du titta närmre på modellen EW Performance Backe. Få rätt typ av uppmärksamhet!

Företagsinformation

EW Performance är idag ett litet företag som drivs av Nicklas Ekegren och Johan Wiberg. Vi startade företaget eftersom vi såg att skidglasögon kostar väldigt mycket i butiker och på internet. Vi ville ändra på detta genom att erbjuda prisvärda skidglasögon med bra kvalité. Idag har vi cirka 12 olika modeller i några olika färger. I vårt utbud av skidglasögon har vi ski goggles som passar alla typer av personer. Alla våra skidglasögon är utrustade med dubbla linser vilket ger skarpa kontraster samt ett bra UV-skydd. Med EW Performance skidglasögon kommer du att känna dig tryggare och snyggare i skidbacken.

Företagsnamn: E&W Performance AB

Organisationsnummer: 559128-3717

Adress: Galoppvägen 46, 254 83, Helsingborg, Sverige

Epost: Support@ew-performance.se

Telefon: +46 (0)723884659