Skidglasögon

Här hittar ni alla våra fina skidglasögon. Vårt mål på EW Performance är att sälja högkvalitativa skidglasögon med en fräck design till ett attraktivt pris. Skidglasögon både känns bra på och ser bra ut. Alla våra ski goggles är utrustade med dubbla linser och förbättrar kontrasterna i backen. Vi har idag skidglasögon som är så kallade “big lens” det vill säga stora glas som ger ett brett och bra synfält. Oavsett vilken smak du har kommer du att hitta några ski goggles som passar just dig. Passa på att köp ett par trevliga skidglasögon innan din nästa skidresa!

EW Skidglasögon Sarek

EW Skidglasögon Sanford

EW Skidglasögon Backe

EW Skidglasögon Wrangell

EW Skidglasögon Kaban

5/5

EW Sarak har cool design med stora och färgglada spegelglas som kommer dra till sig uppmärksamhet när du åker skidor eller snowboard. De är inte bara fräcka utan du kommer också kunna känna dig tryggare i backen när sikten inte är som bäst. UV-skydd och anti-fog är egenskaper som hjälper till att skapa bättre förutsättningar för dig och dina ögon oavsett om det är sol, dimma eller molnigt.

EW Sarek är ett par supermoderna skidglasögon med en tilltalande design. De finns i färgerna svart band med färgglatt eller blått glas och militärgrönt band med lila/grönt glas. Alla tre skidglasögon har exakt samma mått på band och ram. Det är enkelt att anpassa banden så att de sitter bra på ditt huvud eller hjälm. EW Sarek har en extremt bra passform och sitter stabilt.

Alla tre skidglasögon är utrustade med 18 stycken små ventileringshål i glasen. Lufthålen gör så att glasögonen inte immar igen. Skidglasögonen är utrustade med dubbla spegelglas och passar bra i alla väder. Med EW Sarek kommer du att klara dig bra i skidbacken oavsett om det snöar, regnar är dimmigt eller stark sol. Skidglasögonen har 100 % UV-skydd och hjälper till att dämpa solljuset.

 

5/5

Dessa snygga skidglasögon passar oavsett väder och kommer kunna vara med flera säsonger då kvaliteten är väldigt hög. En attraktiv design och ett bra pris gör att EW Backe lämpar sig för många olika åkare. De dubbla linserna ser till att sikten är god även om det är dimmigt, molnigt eller soligt. 

Den snygga designen gör att du kan känna dig självsäker i skidbacken. Vem vill inte ha ett par skidglasögon som sticker ut och ger rätt uppmärksamhet? Skidglasögonen kommer ge självförtroende, både för utseendet men också för dess egenskaper, du kan känna dig trygg och du slipper anstränga ögonen vid dålig sikt.

5/5

Letar du efter de perfekta skidglasögonen som har 100% optisk klarhet, är snygga på och som klarar olika väderförhållanden? Då borde du titta närmare på EW Wrangell. Dessa skidglasögon sitter bekvämt och är det perfekta valet för långa skiddagar i backen. Ventileringshålen ser till att skidglasögonen inte immar igen och UV-skyddet skyddar dina ögon när solen är framme. EW Wrangell har allt du kan önska gällande komfort, stil, kvalitet, elegans och passform.

Modellen har utomordentligt bra och brett synfält och i kombination med ventileringshålen kommer du ha bra sikt i backen. De stora spegelglasen ger en klar vy. EW Wrangell är 100% kompatibel med alla skidhjälmar och det justerbara och elastiska bandet ser till att skidglasögonen sitter perfekt.

5/5
rosa-kaban1
kaban-blå1
76249051_407077796913919_6350468429740244992_n

EW Kaban är ett par trevliga skidglasögon från EW Performance som passar bra i alla väderförhållanden. Skidglasögonen har en attraktiv design som ger dig ett självsäkert uttryck. Skidglasögonen är utrustade med dubbellinser som ger er god sikt i alla väderförhållande, oavsett om det är dimma, sol eller molnigt.

EW Kaban är en av våra mest populära skidglasögon. Tre lager skum ser till att de sitter skönt en hel dag i skidbacken. Skidglasögonen har bra passform och immar inte igen, då de har fyra stora ventileringshål på över- och undersida av ramen. Med EW Kaban får du ett par extremt snygga ski goggles som fungerar bra i alla väderförhållanden och blänker till på ett snyggt sätt i solen. Idag erbjuder vi EW Kaban i 4 olika färger; Rosa, Blå, Röda med vitt band och Lila med vitt band.

Bra Kundservice

Svar inom 24 h

Gratis Frakt

Vid köp över 500 kr

Bra Erbjudanden

Varje dag hela året

 

Ni har säkert sett bilder på coola skidglasögon, solglasögon, sportglasögon och med mera som speglar sig i lite läckra färger och undrat hur den här teknologin fungerar. Teknogolin kallas för Revo Coating och är utvecklad av NASA för att ge astronauterna ett fullgott skydd mot den kraftiga UV-strålningen som finns där uppe. Om man befinner sig på hög höjd är UV-strålningen kraftigare vilket kan vara skadligt för våra ögon. Samtliga av våra skidglasögon är utrustade med Revo Coating och UV-400 skydd, vilket betyder att dem ger ett fullgott skydd mot UV-strålning.

Idag erbjuder vi skidglasögon i fem olika modeller i varierande färger. Det som utmärker våra skidglasögon från våra konkurrenter är, enligt hos själva, en snyggare design, ett coolare band och attraktivare färger på vår Revo Coating. Våra ski goggles smälter bra ihop med mössor och hjälmar, vilket gör att du får den coola looken som eftersträvas. 


Skidglasögon Damer

 

Vi har idag inte någon specifik kategori för våra skidglasögon till damer. Våra glasögon med sin internationella klassiska look passar även den mest modemedvetna skidåkerskan. EW Performance anser att vid skidåkning och snowboardåkning är det främst själva glasen som är det viktigaste. Glas av bästa kvalitet garanterar bättre och mer njutningsfulla dagar i backarna för både män och damer. EW Performance anser att damer och herrar bör använda samma typer av skidglasögon,där kvaliten på glasen alltid bör prioriteras. På vår hemsida har vi idag flera olika skidglasögon i många attraktiva färger och kulörer som garanterat även passar dom mest modemedvetna damerna. Många damer som åker skidor på mer elitnivå har valt våra skidglasögon på grund av dom fina synförhållanden som glasögonen har vid lite mer extrem skidåkning. Då damskidåkning ökar i antalet utövare, lägger EW performance ner stor energi för att även nå ut till kvinnliga skidåkare med snygga skidglasögon till damer i riktigt bra kvalitet.Anti-fog Skydd Mot Immiga Linser

 

På många av produktbeskrivningar kanske det står anti-fog, vilket är en ny funktion som finns i alla nya skidglasögon. Anti-fog är den funktionen som gör att glasögonen inte immar igen. Anti-fog kommer ursprungligen från NASA och fungerar genom att förhindra små droppar av vatten att kondensera. Skidglasögon, solglasögon och andra ytor som man inte vill ska imma igen är vanligtvis behandlade med Anti-fog. Anti-fog gör så att dem små dropparna rinner eller trycks av glaset vilket gör det nästan omöjligt för glasögonen att imma igen.

Det pratas ganska ofta om att skidglasögon immar igen och att det beror på att man andas för mycket med munnen. Det ligger lite sanning i det då utandning via munnen avger mer koldioxid och vattenånga. Anledningen till att gamla skidglasögon ofta immar igen beror på att dem endast är konstruerade med ett lager av skum vilket gör att dem inte håller helt tätt mellan kinden och glasögonen. Sen är gamla glasögonen inte konstruerade med Anti-fog vilket gör att små vattendroppar trycks av linsen.