• Fri Frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
Rea!

EW Kaban Skidglasögon Rosa

(2 kundrecensioner)

1.495,00 kr 1.095,00 kr

3 i lager

SKU: ew-kaban-pink
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Fri frakt över 500 kr

EW Kaban är ett par högkvalitativa skidglasögon från EW Performance. De har en snygg design och en perfekt passform. Skidglasögonen sitter som klistrat på ert huvud med eller utan hjälm. Med EW Kaban slipper ni immiga ski goggles eftersom de är utrustade med tre lager av skum. De är även utrustade med anti-fog, vilket gör att små vattendroppar trycks av linsen och minskar ytterligare risken för immiga linser. EW Kaban Rosa är utrustade med UV-400 vilket ger ett 100% skydd mot UV-strålning. (Box ingår ej, köps separat.)

EW Kaban Skidglasögon Rosa

EW Kaban är ett par trevliga skidglasögon från EW Performance som passar bra i alla väderförhållanden. Skidglasögonen har en attraktiv design som ger er ett självsäkert intryck av kvalitet, färger, hållbarhet till ett rimligt pris. Glasögonen är utrustade med dubbellinser som ger er god sikt i alla väderförhållande, oavsett om det är dimma, sol eller molnigt.

EW Kaban moderna och coola

EW Kaban är ett par grymma skidglasögon med en cool design. Med de färgglada spegelglasen kommer ni få en stor mängd uppmärksamhet på resan och se riktigt ball ut på alla bilder som tas. Glasögonen är inte bara fräcka utan ni kommer också att känna er tryggare i backen när sikten inte är som bäst. Att ha bra sikt när man åker snowboard eller skidor är ett måste för att kunna få ut all åkglädje på ett tryggt sätt. Dåligt sikt kan vara farligt och väldigt ansträngande för kroppen att åka i.

Spela videoklipp

Bra passform och snygg design

EW Kaban är en av våra mest populära skidglasögon. Glasögonen är skapade med tre lager av skum som ger ett mjukt tryck mot er kind. Glasögonen har bra passform och immar inte igen, och är uppbyggda med fyra stoa ventileringshål på över och undersida av ramen. Med EW Kaban får ni ett par extremt snygga glasögon fungerar bra i alla väderförhållanden och blänker till på ett snyggt sätt i solen. 

Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasRegnbåge med Revo Coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasJa
Färg på bandRosa med EW Performance
Utbytbara bandNej
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10,5 cm, bredd 23 cm
Mått på bandMax längd 60 cm, min längd 40 cm

Kolla in våra trevliga bilder på vintersporter, snart är vintern här.

2 recensioner av EW Kaban Skidglasögon Rosa

 1. Sandra Johansson

  Beställde glasögonen under i början på Mars månad och valde att betala med Paypal, tre dagar senare kunde jag hämta ut dem hos posten. Bland de snyggaste skidglasögon som jag någonsin sett plus att glasen fungerade väldigt bra i backen det lilla jag provat.

 2. Erik Kinell

  Riktigt coola skidglasögon! Nöjd med mitt köp!

Skriv en recension


Relaterade Produkter