• Fri Frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar

EW Sarek Skidglasögon Svart

(1 kundrecension)

1.995,00 kr

3 i lager

SKU: ew-sarek-svart
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Fri frakt över 500 kr

EW Sarek Svart är ett par skidglasögon med färgglada spegelglas. Glasögonen har en attraktiv design som får dig att känna dig cool i skidbacken. Skidglasögonen är utrustade med UV-skydd, anti-fog och har god ventilering. Passform och komfort är också riktigt bra, oavsett om du har ett litet eller stort huvud. Bandet går enkelt att justera så det passar perfekt runt just ditt huvud. (Box ingår ej, köps separat.)

EW Sarek Skidglasögon Svart

EW Sarek Svart är ett par högkvalitativa skidglasögonen från EW Performance som är designade för att skapa en bra passform med sitt justerbara band. Skidglasögonen andas kvalité och design till ett bra pris. De är utrustade med dubbla linser vilket skapar god sikt i alla väder.

Bli Coolast I Backen Med EW Sarek

EW Sarek är ett par grymma skidglasögon med en cool design. Med de färgglada spegelglasen kommer ni få en stor mängd uppmärksamhet på resan och se riktigt ball ut på alla bilder som tas. Glasögonen är inte bara fräcka utan ni kommer också att känna er tryggare i backen när sikten inte är som bäst. Att ha bra sikt när man åker snowboard eller skidor är ett måste för att kunna få ut all åkglädje på ett tryggt sätt. Dåligt sikt kan vara farligt och väldigt ansträngande för kroppen att åka i.
Spela videoklipp


Moderna Skidglasögon

EW Sarek är ett par supermoderna skidglasögon i en tilltalande design. Glasögonen finns i färgerna svart band med färgglatt eller blått glas och militärgrönt band med lila/grönt glas. Alla tre skidglasögon har exakt samma mått på band och ram. Det är enkelt att anpassa banden så de sitter bra på ditt huvud eller hjälm. EW Sarek har en extremt bra passform och sitter stabilt.

Alla tre glasögon är utrustade med 18 stycken små ventileringshål i glasen. Lufthålen gör så att glasögonen inte kan immas igen. Skidglasögonen är utrustade med dubbla spegelglas och passar bra i alla väder. Med EW Sarek kommer ni att klara er bra i skidbacken oavsett om det snöar, regnar är dimmigt eller stark sol. Skidglasögonen har 100 % UV-skydd och hjälper till att dämpa solljuset.

Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasFärgglada med Revo Coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasJa
Färg på bandFärgglada med EW Performance
Utbytbara bandNej
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10.5 cm, bredd 23 cm
Mått på bandMax längd 52 cm, min längd cm 37

Kolla in våra trevliga bilder på vintersporter, snart är vintern här.

1 recension av EW Sarek Skidglasögon Svart

  1. Anna Liljeberg

    Älskar dom!

Skriv en recension