• Fri Frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
Rea!

EW Sanford Skidglasögon

(4 kundrecensioner)

1.495,00 kr 1.095,00 kr

 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Fri frakt över 500 kr

EW Sanford är ett par bekväma skidglasögon med stora och färgglada spegelglas. Skidglasögonen har en attraktiv design och liknar vår modell EW Sarek. EW Sanford kommer få dig att känna dig cool i skidbacken, men också ge dig god sikt. Skidglasögonen är utrustade med UV-skydd, anti-fog och har riktigt bra ventilering. Passform och komfort är också väldigt bra, oavsett om du har ett litet eller stort huvud. Bandet går enkelt att justera så det passar perfekt runt just ditt huvud. Den enda skillnaden på den här modellen jämfört med EW Sarek är designen på glaset, EW Sarek har 18 st ventileringshål medan Sanford har 6 linjeformade ventileringshål på glaset.

EW Sanford

Den här modellen erbjuder dig ett par skidglasögon av hög kvalité i kombination med snygg design, extremt brett synfält och god passform som sitter skönt med ansiktet. De utstrålar elegans, är attraktiva och du får mycket skidglasögon för pengarna. EW Sanford har dubbla glas och kombinerar goda egenskaper som anti-fog, UV-skydd och ventilation som alla ser till att ge dig god sikt oavsett väderlek.

Optisk Klarhet, UV-skydd & Anti-Fog

EW Sanford är skapade för optisk klarhet och spegelglasen är inte bara coola utan skapar även bra sikt för dig som skidåkare eller snowboardåkare. Skidglasögonen har 100% UV-skydd, vilket skyddar dina ögon när solen skiner. Den här modellen erbjuder dig otroligt goda anti-fog egenskaper med hjälp av sina 6 linjeformade ventilationshål. Dessa hjälper till att motverka att glasen blir immiga. God sikt är a och o för att du ska få ut så mycket som möjligt av din skid- eller snowboardåkning.

Spela videoklipp


Hjälmkompatibel & Justerbar Rem

Dessa skidglasögon är 100% kompatibla till alla typer av skidhjälmar och de sitter bra och stabilt under skiddagen. Den justerbara och extra långa remmen ser till att skidglasögonen passar perfekt för både män, kvinnor och tonåringar. Sanford är väldigt lik Sarek modellen. På vänster sidan ser ni EW Sarek “In Action!”

 


Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasFärgglada med Revo Coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasJa
Färg på bandSvart med EW 
Utbytbara bandNej
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10.5 cm, bredd 23 cm
Mått på bandMax längd 52 cm, min längd cm 37

4 recensioner av EW Sanford Skidglasögon

 1. Malin Kvist

  Älskar dem! Riktigt snygga skidglasögon 🙂

 2. Lennart

  Varför är det mycket billigare än dom andra?

 3. Andreas G

  Köpte ett par! Den är snyggare än mina Oakleys /Andreas

 4. Emelia

  Tack för snabb leverans! Nöjd kund här ✌️

Skriv en recension


Relaterade Produkter