• Fri Frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
Rea!

EW Sarek Skidglasögon Militärgrön

(3 kundrecensioner)

1.995,00 kr 1.495,00 kr

2 i lager

SKU: ew-sarek-gron
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Fri frakt över 500 kr

EW Sarek Militärgrön är ett par grymma skidglasögon från EW Performance som tar fram det coolaste ur dig. Skidglasögonen är utrustade med dubbla glas, UV-skydd och god ventilering. Alla våra modeller som tillhör EW Sarek serien har en fantastisk passform och sitter som klistrat på ditt huvud. Skidglasögonen är utrustade med tre lager av skum som gör att glasögonen inte skaver mot huden utan ger en skön känsla hela dagen i skidbacken. (Box ingår ej, köps separat.)

EW Sarek Militärgrön

EW Sarek Militärgrön är ett par skidglasögonen från EW Performance med hög kvalité, cool design och en utomordentlig passform. Känn dig självsäker i skidbacken med dessa attraktiva skidglasögon som ger dig ett enormt bra synfält. De dubbla linserna ger dig god sikt i alla olika väder, sol, dimma eller om det är molnigt. UV-skyddet skyddar dig ögon och dämpar solljuset när solen strålar.

Bli Coolast I Backen Med EW Sarek

Letar du efter ett par skidglasögon med bra egenskaper och som dessutom är otroligt tilltalande? Då borde du titta närmare på coola EW Sarek. De är inte bara fräcka utan du kommer också att känna dig tryggare i backen när sikten inte är som bäst. UV-skydd och anti-fog skapar bra förutsättningar för god sikt oavsett väder.

Spela videoklipp

EW Sarek Militärgrön in Action

EW Sarek Militärgrön är ett par supermoderna skidglasögon med en grym design. Glasögonen finns i färgerna svart band med färgrikt glas, svart band med blått glas och militärgrönt band med lila/grönt glas. Oavsett färg har alla skidglasögonen samma mått på band och ram och det är enkelt att anpassa bandet så det sitter bra och stabilt runt just ditt huvud.

Skidglasögonen är utrustade med 18 små ventileringshål i glasen. Ventileringshålen motverkar att skidglasögonen immas igen. Skidglasögonen är utrustade med dubbla spegelglas och passar bra i alla väder. Med EW Sarek kommer ni att klara er bra i skidbacken oavsett om det snöar, regnar är dimmigt eller stark sol. Skidglasögonen har 100 % UV – skydd som hjälper till att dämpa solljuset.


Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasMörkgrön med revo coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasNej
Färg på bandGrön med EW Performance
FodralFodral köps separat
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10.5 cm, bredd 23 cm
Mått på band

Max längd 52 cm, min längd cm 37

Kolla in våra trevliga bilder på vintersporter, snart är vintern här.

3 recensioner av EW Sarek Skidglasögon Militärgrön

 1. Linus Jonsson

  Wow! Funkade hur bra som helst!

 2. Daniel

  Verkligen mycket snyggare i verkligheten ?

 3. Ali

  Tack! Snabb leverans och riktigt bra service

Skriv en recension