• Fri Frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar

EW Backe Skidglasögon Orange

(1 kundrecension)

1.595,00 kr

Slut i lager

  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Fri frakt över 500 kr

EW Backe Orange är ett par “big lens” skidglasögon med otroligt bra synfält. Skidglasögonen är utrustade med dubbla linser, bra ventilering och UV-skydd. Ramen på skidglasögonen är utrustad med tre lager av skum som sitter bekvämt mot huden. Glasögonen har en perfekt passform och tilltalande design. Det är ett bra luftinflöde på EW Backe vilket gör att skidglasögonen inte kommer imma igen. De är ett par grymt snygga skidglasögon som du kan köpa till ett överkomligt pris. (Box ingår ej, köps separat.)

EW Backe Skidglasögon Orange

EW Backe är ett par snygga skidglasögon som passar bra i olika väderförhållanden. Skidglasögonen har en attraktiv design som ger dig ett självsäkert uttryck. De är utrustade med dubbla linser, vilket ger god sikt oavsett om det är dimmigt, soligt eller molnigt.

Coola Skidglasögon

EW Backe Orange är ett par supermoderna skidglasögon med en trevlig design. Glasögonen har en extremt bra passform och sitter stabilt på under skidåkning. Vad väntar du på? Köp dina skidglasögon idag!
Spela videoklipp

Underbara skidglasögon med en grym design

EW Backe är ett par skidglasögon med exceptionellt bra passform och komfort. Glasen som är i färgen orange kommer få dig att sticka ut i skidbacken på ett coolt sätt. Inte nog med att de är fräcka, de kommer också få dig att känna dig trygg i backen även när sikten inte är den bästa. 100% UV-skydd och anti-fog är egenskaper som hjälper dig att få till den bästa skidåkningen oavsett väder.
Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasOrange med Revo Coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasJa
Färg på bandSvart med EW Performance
Utbytbara bandNej
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10 cm, bredd 23 cm
Mått på bandMax längd 60 cm, min längd 40 cm

Kolla in våra trevliga bilder på vintersporter, snart är vintern här.

1 recension av EW Backe Skidglasögon Orange

  1. Emelie

    Glad kund här. Snart åker vi till Val Thorens wihoooo!?

Skriv en recension