• Fri Frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar

EW Backe Skidglasögon Blå

(2 kundrecensioner)

1.595,00 kr

Slut i lager

SKU: ew-backe-bla
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Fri frakt över 500 kr

EW Backe Blå är ett par riktigt snygga skidglasögon med stora linser. Glasen ger enormt bra synfält och därmed bra överblick i backen. Skidglasögonen ser också till att du ser konturerna i snön tydligare och därmed kan du känna dig tryggare i skidbacken. Känn dig trygg och cool på samma gång!

Dessa skidglasögon är utrustade med UV-skydd, anti-fog och ger ett brett synfält. Luft kommer in från ovansidan och undersidan som ser till att glasögonen inte immas igen. (Box ingår ej, köps separat.)

EW Backe Skidglasögon Blå

EW Backe är ett par trevliga skidglasögon som passar bra i alla väderförhållanden. Skidglasögonen har en attraktiv design som ger dig en självsäker look. Vi erbjuder dig skidglasögon med hög kvalité, cool färg, bra hållbarhet till ett rimligt pris.

Skidglasögonen är utrustade med dubbla linser som ger dig god sikt i alla väderförhållanden, oavsett om det är dimma, sol eller mycket moln.

Känn dig trygg och cool i skidbacken

EW Backe Blå är ett par suveräna skidglasögon med en cool design. De blåa spegelglasen kommer dra till sig uppmärksamhet och du kommer känna dig självsäker i skidbacken. Det viktigaste är att du på samma gång kan känna dig trygg i backen när sikten inte är den bästa. Skidglasögonen är tillverkade så de inte ska immas igen och de skyddar även mot sol.
Spela videoklipp

Underbara skidglasögon med hög komfort

EW Backe Blå är ett par riktigt grymma skidglasögon med cool design. De passar bra i alla väderförhållanden såsom dimma, sol och snö. Med dessa skidglasögon får du tydliga kontraster i backen och kan känna dig tryggare i de mest krävande backarna. Glasögonen är väldigt bekväma och sitter skönt mot ansiktet.

EW Backe är bland våra mest omtyckta skidglasögon som finns i tre olika färger: blå, grön och orange. Glasögonen ger ett självsäkert intryck och du lär få stor uppmärksamhet på skidresan. De sitter bra på hjälmen och är väldigt bekväma.

Alla våra skidglasögon levereras med påse och en mikrofiberduk.

Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasBlåa med Revo Coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasJa
Färg på bandSvart med EW Performance
Utbytbara bandNej
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10 cm, bredd 23 cm
Mått på bandMax längd 60 cm, min längd 40 cm

2 recensioner av EW Backe Skidglasögon Blå

 1. Anton Ekberg

  Är nöjd med köpet! Snabb leverans och bra service!

 2. Bo Lantz

  Tack! Smidig affär

Skriv en recension

Kolla in våra trevliga bilder på vintersporter, snart är vintern här.