• Fri Frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar

EW Sarek Skidglasögon Blå

(2 kundrecensioner)

1.995,00 kr

2 i lager

SKU: ew-sarek-vitbla
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Fri frakt över 500 kr

EW Sarek Blå är lösningen för dig som åker skidor under våren när solen är som starkast. Skidglasögonen är utrustade med många små ventileringshål, UV-400 vilket ger ett bra skydd mot UV-strålning och anti-fog för att minska risken av immiga glasögon. EW Sarek Blå är ett par skidglasögon med en perfekt passform som sitter bekvämt mot ansiktet. Glasögonen har tre lager av skum som formar sig efter din ansiktsform vilket ger en bekväm och varm känsla mot huden. Bandet är anpassningsbart och glasögonen går bra att använda både med och utan hjälm.

EW Sarek Skidglasögon Blå

EW Sarek Blå är ett par högkvalitativa skidglasögonen som är designade för att vara anpassningsbara tack vare det justerbara bandet och det formbara skummet. Den attraktiva designen skapar en självsäker look i skidbacken. 

Skidglasögonen är utrustade med dubbla linser som ser till att du har god sikt i alla väderförhållanden. Du kan åka oavsett om det är soligt, molnigt eller dimmigt. UV-skyddet skyddar dina ögon mot solen och ventileringshålen ser till att dina skidglasögonen inte immas igen.

Snygg Och Trygg

Dessa skidglasögon är grymt snygga och har en cool design. De är inte bara fräcka utan du kommer också kunna känna dig tryggare i backen när sikten inte är som bäst. Det är viktigt att ha bra sikt när man åker snowboard eller skidor för att kunna få ut all åkglädje på ett tryggt sätt. Dålig sikt kan vara farligt och väldigt ansträngande för kroppen att åka i och med EW Sarek förhindrar du det så gott som möjligt.

Spela videoklipp

Underbara och anpassningsbara skidglasögon

EW Sarek är ett par supermoderna skidglasögon med en trevlig design. Skidglasögonen finns i färgerna svart band med färgrikt glas, svart band med blått glas och militärgrönt band med lila blandat med grönt glas. Alla tre glasögon har exakt samma mått på band och ram. Det är enkelt att anpassa banden så de sitter bra på ditt huvud eller hjälm. Skidglasögonen har en extremt bra passform och sitter stabilt.

Alla tre glasögon är utrustade med 18 stycken små ventileringshål i glasen. Lufthålen gör så att glasögonen inte kan immas igen. Skidglasögonen är utrustade med dubbla spegelglas och passar bra i alla väder. Med EW Sarek kommer ni att klara er bra i skidbacken oavsett om det snöar, regnar är dimmigt eller om solen skiner. Skidglasögonen har 100% UV – skydd och hjälper till att dämpa solljuset.

Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasBlå med Revo Coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasJa
Färg på bandGrön med EW Performance
Utbytbara bandNej
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10.5 cm, bredd 23 cm
Mått på bandMax längd 52 cm, min längd cm 37

Kolla in våra trevliga bilder på vintersporter, snart är vintern här.

2 recensioner av EW Sarek Skidglasögon Blå

 1. Evelina

  Köpte dessa och ett par Backe! Nöjd kund här 🙂

 2. Vincent

  När kommer det in fler?

Skriv en recension

Relaterade Produkter