• Fri Frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar

EW Wrangell Skidglasögon Svart

(3 kundrecensioner)

1.495,00 kr

3 i lager

 • Leverans 1-3 dagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Fri frakt över 500 kr

Visst är det bäst att vara på den säkra sidan? Dra fördel av skidglasögon av högsta kvalitet från EW Performance! De skyddar dina ögon mot UV-strålar, suddig sikt och kondens som kan uppstå vid aktiviteter som skidåkning, snowboardåkning och när man åker snöskoter.

EW Wrangell har en modern design och extremt snygga linser. Den ramlösa designen ger dig ett bättre och vidare synfält. Välj bland 3 olika färger: Grön lins och svart band, grön lins och vitt band eller lila lins och vitt band.

EW Wrangell Svart

EW Wrangell är ett par snygga skidglasögon som passar bra i olika väderförhållanden. Skidglasögonen har en attraktiv design som ger dig ett självsäkert uttryck. Skidglasögonen är utrustade med dubbla linser, vilket ger god sikt oavsett om det är dimmigt, soligt eller molnigt.

Coola Skidglasögon

EW Wrangell Svart är ett par supermoderna skidglasögon med en trevlig design. Glasögonen har en extremt bra passform och sitter stabilt på under skidåkning. Vad väntar du på? Köp dina skidglasögon idag!

Spela videoklipp


Underbara skidglasögon med en grym design

EW Wrangell är ett par skidglasögon med exceptionellt bra passform och komfort. Glasen som är i färgen grön/gul kommer få dig att sticka ut i skidbacken på ett coolt sätt. Inte nog med att de är fräcka, de kommer också få dig att känna dig trygg i backen även när sikten inte är den bästa. 100% UV-skydd och anti-fog är egenskaper som hjälper dig att få till den bästa skidåkningen oavsett väder. 

EW Wrangell är väldigt lik modellen EW Backe men det som skiljer dem åt är att EW Wrangell har linjeformade ventileringshål i glaset. Just nu har vi ingen video på den nya modellen, men till vänster kan du se när den likande modellen, EW Backe, används in action.


Produktspecifikation
Vikt300 gram
Färg på glasGrön/Gul med Revo Coating
Typ av glasDubbla linser
UV skyddUV 400
Utbytbara glasJa
Färg på bandSvart med EW Performance
Utbytbara bandNej
Passar tillHuvud utan hjälm och med hjälm
Mått på glasHöjd 10 cm, bredd 23 cm
Mått på bandMax längd 60 cm, min längd 40 cm

3 recensioner av EW Wrangell Skidglasögon Svart

 1. Christian

  Sjuk snygga!

 2. Johan

  Nöjd kund här =)

 3. Amanda Lindberg

  Köpte ett par! Super fina brillor ?

Skriv en recension