• Fri Frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar

Starten av EW Performance

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

EW Performance erbjuder ett litet utbud av skidglasögon i väldigt hög kvalité. Med våra skidglasögon får ni en grym känsla, flexibilitet samt livfulla färger. Vår coola logotyp finns även på alla band. Genom att köpa era skidglasögon från oss får ni några av marknadens coolaste och mest moderna ski goggles. Därför bör ni kika närmare på våra coola skidglasögon här.

Vi skapade företaget med ett enda syfte och det är att sälja grymma skidglasögon till ett rimligt pris. Dessutom vill vi sprida all den glädjen för skidåkning och snowboarding som vi själva känner. Idag drivs EW Performance av Johan Wiberg och Nicklas Ekegren och som ni kanske kan lista ut så står EW för Ekegren Wiberg. Innan nästa säsong drar igång lovar vi er att ni kommer veta exakt allt om oss. 

Redan som små barn lärde vi oss att åka skidor och det intresset har följt med oss båda ändå sedan dess. I nuläget försöker vi åka iväg till fjällen eller Alperna en gång om året. Till exempel åkte vi till franska La Plagne förra året, en resa som var riktigt härlig. Vilka är era favoritställen för skid- och snowboardåkning?

Lämna en kommentar
Relaterade inlägg

Lär dig mer om Sälen

Sälen är en av de populäraste skidorterna i Sverige som erbjuder skidåkning i hög klass. Du kan välja att åka i en eller flera av

Läs mer »

Recension om våra skidorter

Skidorter i Alperna och Dolomiterna är legendariska, inte bara för deras fantastiska skidåkning, utan för utsikten av alpina byar och kändisbelagda semesterorter vid deras basstationer.

Läs mer »

Starten av EW Performance

EW Performance erbjuder ett litet utbud av skidglasögon i väldigt hög kvalité. Med våra skidglasögon får ni en grym känsla, flexibilitet samt livfulla färger. Vår

Läs mer »