• Fri Frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar

Ta hand om dina skidglasögon på rätt sätt

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vi har skapat en liten guide om hur du bäst tar hand om dina skidglasögon. Om du tar hand om dina ski goggles på rätt sätt kommer de också hålla längre och vara till glädje många skidsäsonger. Och det är ju det du vill, eller hur? Det är lätt hänt att slarva och glömma att tänka sig för innan man lägger ifrån sig sina ski goggles. Men, vår uppmaning är att verkligen försöka följa råden och vara försiktig, dina skidglasögon kommer att tacka dig.

  1. Undvik att lägga dina skidglasögon så att linsen vidrör en hård eller ojämn yta, exempelvis att linsen läggs mot en sten eller ett bord. Det kan repa och skada linsen och på så vis försämra din sikt. 
  2. Om du behöver torka av dina goggles så bör du använda den medföljande microfiberduken eller påsen. Vi rekommenderar inte att torka av dina skidglasögonen mot tröjärmen eller med din skidhandske, eftersom det kan repa linsen.
  3. Undvik att torka av snö eller is från linsen eftersom det kan skada den.
  4. När du inte åker bör du förvara dina ski goggles i den medföljande påsen. Om du istället önskar ett hårt skal kan du köpa en bra förvaringsbox här: Box till EW Skidglasögon 
  5. Torka inte dina skidglasögon mot ett element eller i ett torkskåp. Det är inte bra för plasten, utan låt dem istället torka i rumstemperatur. När dina skidglasögon blivit helt torra kan du lägga ner dem för förvaring.
 

EW Performance önskar alla skid- och snowboardåkare en härlig vintersäsong och hoppas att det blir många fina dagar i skidbacken. Kom ihåg, ta hand om dina skidglasögon på rätt sätt så att du kan använda dem många säsonger framöver.

Lämna en kommentar
Relaterade inlägg

Lär dig mer om Sälen

Sälen är en av de populäraste skidorterna i Sverige som erbjuder skidåkning i hög klass. Du kan välja att åka i en eller flera av

Läs mer »

Recension om våra skidorter

Skidorter i Alperna och Dolomiterna är legendariska, inte bara för deras fantastiska skidåkning, utan för utsikten av alpina byar och kändisbelagda semesterorter vid deras basstationer.

Läs mer »

Starten av EW Performance

EW Performance erbjuder ett litet utbud av skidglasögon i väldigt hög kvalité. Med våra skidglasögon får ni en grym känsla, flexibilitet samt livfulla färger. Vår

Läs mer »