• Fri Frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar

Nya skidglasögon för skidsäsongen 2019/2020

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tänk, det är redan decembermånad och skidsäsongen drar snart igång på allvar. Vi har laddat upp med nya modeller på våra populära skidglasögon, allt för att du ska kunna hitta den rätta modellen och färgen just för dig. Det finns fortfarande en del exemplar kvar av de gamla modellerna. Därför, finns din favorit bland förra årets modeller gäller det att passa på nu innan de säljer slut. Alla våra skidglasögon är väldigt snygga och har en bra passform, vilket gör dagen i skidbacken så mycket roligare samtidigt som du skyddar dina ögon. Anti-fog och UV-skydd ger dig och dina ögon de bästa förutsättningarna.

Inför den här skidsäsongen erbjuder vi några nya skidglasögon: 

  • EW Sanford. EW Sanford är ytterst lik den tidigare modellen EW Sarek, men skillnaden är lufthålen är mer linjeformade. Dessa skidglasögon finns med svart band och färgglada glas, något som skapar en stilren kombination. 
  • EW Wrangell. Önskar du vitt band på dina skidglasögon? Då borde du kolla närmre på EW Wrangell. Modellen finns i tre olika utformningar, vitt band och lila glas, vitt band och gröna glas och de finns även med svart band och gröna glas. Det spelar ingen roll om du föredrar ett vitt eller svart band, oavsett vad så finns valmöjligheten. 
  • EW Kaban (erbjuds i nya färger). Till den här säsongen kan vi med glädje meddela att skidglasögonmodellen EW Kaban finns i ytterligare två färger. Nu finns modellen även med vitt band och lila glas och vitt band och färgglada glas. Men, de gamla färgerna finns fortfarande kvar, rosa band och färgglada glas och blått band och blåaktiga glas. Vilken är din favorit?

Här är länkarna till de nya skidglasögonen:

EW Sanford

EW Wrangell Vit

EW Wrangell Lila

EW Wrangell Svart

EW Kaban Vit/Lila

EW Kaban Vit/Röd

Hoppas att du hittar just din favorit bland våra grymma skidglasögon! Vi på EW Performance önskar er alla en riktig god jul och ett gott nytt år.

Lämna en kommentar
Relaterade inlägg

Lär dig mer om Sälen

Sälen är en av de populäraste skidorterna i Sverige som erbjuder skidåkning i hög klass. Du kan välja att åka i en eller flera av

Läs mer »

Recension om våra skidorter

Skidorter i Alperna och Dolomiterna är legendariska, inte bara för deras fantastiska skidåkning, utan för utsikten av alpina byar och kändisbelagda semesterorter vid deras basstationer.

Läs mer »

Starten av EW Performance

EW Performance erbjuder ett litet utbud av skidglasögon i väldigt hög kvalité. Med våra skidglasögon får ni en grym känsla, flexibilitet samt livfulla färger. Vår

Läs mer »