• Fri Frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet köp 30 dagar

Många kunder har uppskattat våra skidglasögon

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vi har nu kommit igång med försäljningen och fått en väldigt positiv respons från våra kunder där många har påpekat att glasögonen är helt fantastiska för det priset. Vi uppskattar allt beröm och har själva varit nere i Alperna nu i början av året och provat alla glasögon i sol, dimma och snö. Personligen tyckte vi att glasögonen fungerade alldeles utmärkt i alla väderförhållanden. Några av glasögonen ger tydliga kontraster i soliga förhållanden medan andra modeller är mer allround.

De modeller som fungerade bäst i sol var EW Backe orange, EW Kaban rosa och EW Sarek färgglad. Dock fungerade EW Kaban rosa och EW Sarek färgglad även bra i molniga förhållanden och lätt dimma med. Dem här tre glasögonen skapar mörka kontraster och fungerar bäst vid starkt ljus och glasögonen drar till sig en hel del uppmärksamhet.

Alla våra andra glasögon kan ses som mer allround då dem ger lite mörkare kontraster i solljus, men ni kommer behålla tydliga kontraster i dåligt väder med. Vilka skidglasögon som passar er bäst beror lite på vilken tid på året ni ska åka på skidsemester. I Svenska och Norska fjällen rekommenderar vi de skidglasögon som fungerar bättre under svagare solljus. Dock kan solljuset vara starkt under våren och ska man åka på en skidresa till fjällen då kan ett par EW Backe orange fungerar hur bra som helst.

Om ni letar efter lite bilder från Alperna hittar ni det i vårt galleri. Kolla gärna in vårt trevliga utbud av skidglasögon med.  

Lämna en kommentar
Relaterade inlägg

Lär dig mer om Sälen

Sälen är en av de populäraste skidorterna i Sverige som erbjuder skidåkning i hög klass. Du kan välja att åka i en eller flera av

Läs mer »

Recension om våra skidorter

Skidorter i Alperna och Dolomiterna är legendariska, inte bara för deras fantastiska skidåkning, utan för utsikten av alpina byar och kändisbelagda semesterorter vid deras basstationer.

Läs mer »

Starten av EW Performance

EW Performance erbjuder ett litet utbud av skidglasögon i väldigt hög kvalité. Med våra skidglasögon får ni en grym känsla, flexibilitet samt livfulla färger. Vår

Läs mer »